Tα Public δημιουργούν το retail του αύριο

Tα Public δημιουργούν το retail του αύριο

 


Με έξι καταστήματα σε όλη την Κύπρο, επώνυμα προϊόντα και με 9 εκατ. επισκέψεις το 2018 στα καταστήματα και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, τα Public προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία στον καταναλωτή δημιουργώντας το retail του αύριο. Έχοντας μια ιδιαίτερα ξεχωριστή φιλοσοφία που μπορεί να καταλάβει αμέσως μετά την είσοδο σε ένα από τα καταστήματα ο καταναλωτής, τα Public αποτελούν πηγή χαράς και ανακάλυψης.

Η εμπιστοσύνη του κοινού της Κύπρου

Η αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού που ξεκίνησε από την Ελλάδα, βρίσκεται εδώ και 11 χρόνια στην Κύπρο εξασφαλίζοντας πρωτιές και σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Έτσι, η Διοίκηση της Public, βλέποντας την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι κύπριοι καταναλωτές, μέσα σε τέσσερεις μήνες εγκαινίασε δύο καινούργια καταστήματα για καλύτερη εξυπηρέτηση του κυπριακού κοινού, ενώ συνολικά την τελευταία διετία έχουν γίνει επενδύσεις που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ σε ανοίγματα και εγκαινιάσεις καταστημάτων.

Το κατάστημα του Παραλιμνίου

Tον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησε τη λειτουργία του, το κατάστημα του Public στο Παραλίμνι, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Το νέο κατάστημα αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία και συνέβαλε στην αναβάθμιση όχι μόνο της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Έμφαση στην ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας

Πριν το τέλος του 2018, άνοιξε τις πόρτες του το κατάστημα των Public στο Nicosia Mall ένα ορόσημο για το δίκτυο της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού που βρίσκεται όπως πάντα στην «καρδιά» της αγοράς. Στους εντυπωσιακούς του χώρους φιλοξενεί μεταξύ άλλων την πιο επιβλητική βιβλιοθήκη που υπάρχει σε εμπορικό κατάστημα στην Κύπρο, ύψους 9 μέτρων, σχεδιασμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα η οποία φιλοξενεί πάνω από 15.000 επιλεγμένους τίτλους και συνολικά περισσότερα από 150.000 βιβλία. Η βιβλιοθήκη αυτή δεν έγινε καθόλου τυχαία καθώς διαχρονική φιλοδοξία των Public είναι να συμβάλουν στην ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στην Κύπρο ωθώντας μικρούς και μεγάλους στην αγάπη για το βιβλίο, ερχόμενοι σε επαφή με τα χιλιάδες δημιουργικά ερεθίσματα που αυτό μπορεί να δώσει.

Best International Store” το κατάστημα του Nicosia Mall

Για τη δημιουργία του καταστήματος επενδύθηκαν περίπου 1,1 εκατομμύρια ευρώ και στα 1800 τ.μ του ο επισκέπτης μπορεί μεταξύ άλλων να συναντήσει τον υψηλών προδιαγραφών ειδικό χώρο παιχνιδιού για παιδιά, gaming zone όπως και την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Apple στην Κύπρο. Όλα όσα κάνουν τη ζωή πιο άνετη και πιο ενδιαφέρουσα. Ήδη το κατάστημα των Public στο Nicosia Mall απέσπασε σημαντικές διακρίσεις για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική του στα βραβεία “Commercial Interiors Awards”, με την πιο σημαντική να είναι το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best International Store”.

Σημαντικός ο κύκλος εργασιών της Κύπρου

Τα Public βρίσκονται σε όλες τις πόλεις με αξιοσημείωτη την παρουσία των άλλων τεσσάρων καταστημάτων Public που βρίσκονται στο The Mall of Cyprus (Λευκωσία), στο Μy Mall (Λεμεσός), στο Kings Avenue Mall (Πάφος) και στη Λάρνακα, όπου καταγράφουν σημαντικούς τζίρους.

Mια διαφορετική εμπειρία για τον καθένα

Το Public είναι ένα μοναδικό concept. Κάθε νέα επίσκεψη αποτελεί μια νέα εμπειρία, διαφορετική για κάθε μέλος της οικογένειας. Στόχος των Public δεν είναι άλλος από το να προσφέρουν μια ιδιαίτερη και απολαυστική καταναλωτική εμπειρία με τον πελάτη να φεύγει από το κατάστημα με ένα χαμόγελο και μια σακούλα Public.

Πηγή: Έντυπο Περιοδικό Ευρωκέρδος

Tags: public

About Author