Το Nissi Beach τρίτη δημοφιλέστερη ευρωπαϊκή παραλία στο Instagram

Το Nissi Beach τρίτη δημοφιλέστερη ευρωπαϊκή παραλία στο Instagram

 


Το Nissi Beach της Αγίας Νάπας εξακολουθεί να κατέχει τη 3η θέση ως η δημοφιλέστερη και πολυφωτογραφημένη παραλία της Ευρώπης στο Instagram.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «με 124,910 φωτογραφίες, η παραλία του Νissi Beach συνεχίζει να κατέχει την 3η θέση ως η πιο δημοφιλέστερη και πολυφωτογραφημένη παραλία Ευρώπης στο Instagram σύμφωνα με δεύτερη  έρευνα  που έχει γίνει τελευταίως από τον ιστότοπο Globehunters. Στις πρώτες εξήντα θέσεις συνεχίζουν να φιγουράρουν τρεις ακόμη παραλίες της Επαρχίας Αμμοχώστου, το Fig Tree Bay στην 20η θέση, ο Κόννος στην 40η και  η παραλία Μακρόνησος στην 53η θέση».

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστική Ανάπτυξης και Προβολής της Επαρχίας Αμμοχώστου, Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος «εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι παραλίες της επαρχίας Αμμοχώστου συνεχίζουν να διακρίνονται και να κρατούν τα σκήπτρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

Ανέφερε ακόμα ότι «οι διαδοχικές διακρίσεις αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι παραλίες μας εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς» και αυτό σημείωσε «είναι αποτέλεσμα  της σωστής διαχείρισης που γίνεται στις παραλίες τα τελευταία χρόνια και οι αλλαγές που εφαρμόστηκαν όπως η ίδια διαχείριση και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών».

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ