Η Αιμιλία Κενεβέζου αναλαμβάνει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA

Η Αιμιλία Κενεβέζου αναλαμβάνει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA

 


Εν μέσω συνεχών και σημαντικών ειδησεογραφικών εξελίξεων, τόσο σε ότι αφορά το Κυπριακό όσο και τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές, ο ALPHA Κύπρου με την έναρξη της νέας σεζόν, ενισχύει την ειδησεογραφική του ομάδα εντάσσοντας στο δυναμικό του Τμήματος Ενημέρωσης την έμπειρη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Αιμιλία Κενεβέζου, η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων ALPHA NEWS στις 20:15.

O ALPHA αναβαθμίζει και την μεσημβρινή ενημέρωση με τη καθιέρωση δίωρης εκπομπής την οποία αναλαμβάνει ο Αντρέας Κημήτρης. Η εκπομπή, φιλοδοξεί  να καθορίσει την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας με άμεση και έγκυρη ενημέρωση, με συζητήσεις στο στούντιο, απευθείας συνδέσεις μεταφέροντας τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα που αφορούν τον κάθε σύγχρονο και ενεργό πολίτη.

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου για τις Προεδρικές Εκλογές, ο ALPHA Κύπρου καθιερώνει την εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή “ALPHA Politics” την οποία θα παρουσιάζουν οι: Αντρέας Κημήτρης και Νικόλας Ζαννέττος.

Διατηρώντας την υπόσχεσή του για έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωση, το Τμήμα Ενημέρωσης του ALPHA Κύπρου, παραμένει προσηλωμένο στον στόχο του με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση διατηρώντας ίσες αποστάσεις. Η άρτια κτισμένη ειδησεογραφική ομάδα του ALPHA NEWS παραμένει κοντά στον πολίτη, καταγράφει τα γεγονότα, δίνει  σφυγμό επικαιρότητας, παρουσιάζει αντικειμενικά και αξιόπιστα την εσωτερική και διεθνή ειδησεογραφία καθώς και τους πρωταγωνιστές της.

Tags: alpha, kenevezou

About Author