Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα μεγάλος υποστηρικτής του Μαραθωνίου Λευκωσίας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα μεγάλος υποστηρικτής του Μαραθωνίου Λευκωσίας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα στηρίζει τον Μαραθώνιο Λευκωσίας, που με φετινό σύνθημα: «Θα σε δω στο τέρμα», αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Την Κυριακή 16η Φεβρουαρίου 2020 στις 07:00 π.μ. σε όλες τις διαδρομές του Μαραθωνίου Λευκωσίας θα υπάρχουν περίπτερα ανεφοδιασμού όπου οι αθλητές θα μπορούν να δροσίζονται και να ενυδατώνονται με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Coca-Cola HBC Cyprus αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της σε αθλητικές εκδηλώσεις όπως τον Μαραθώνιο Λευκωσίας, που αναδεικνύει τη σημασία του αθλητισμού ως τρόπου βελτίωσης της ψυχικής και σωματικής υγείας. Η παρουσία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Αύρα στη διοργάνωση αποσκοπεί στο να δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται κάθε δρομέας για να ολοκληρώσει τη διαδρομή.

Με αφορμή το γεγονός, ο Ανδρέας Χριστοφή, Portfolio Manager της Coca-Cola HBC Cyprus, δήλωσε: «Η εταιρεία μας παραμένει ένθερμος υποστηρικτής των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων όπως ο Μαραθώνιος Λευκωσίας. Η ομάδα των δρομέων της Coca-Cola HBC Cyprus είναι εδώ, αλλά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα που δίνει στους μαραθωνοδρόμους την απαραίτητη αναζωογόνηση και ενυδάτωση. Ευχόμαστε σε όλους τους δρομείς να απολαύσουν αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να δουν την προσπάθειά τους να ολοκληρώνεται με επιτυχία!»
Ο Μαραθώνιος Λευκωσίας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών Δρ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (Κ.Ο.Ε.Α.Σ.) και συνδιοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό RuNicosia και τον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια (Γ.Σ.Π.) και θα φιλοξενήσει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου ο οποίος αποτελεί μέρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Στίβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Coca-Cola HBC Cyprus και το Kiddo θα στηρίξει και τους Παιδικούς Αγώνες του Μαραθωνίου Λευκωσίας που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Μαρτίου στο Πάρκο Αθαλάσσας.