Θεαματικές οι πωλήσεις της δεύτερης φάσης του Limassol Del Mar

Θεαματικές οι πωλήσεις της δεύτερης φάσης του Limassol Del Mar

 


Μετά από την εξαιρετική επιτυχία των πωλήσεων των διαμερισμάτων της πρώτης φάσης, τα οποία έχουν σχεδόν εξαντληθεί, η επιτυχία συνεχίζεται με τον γρήγορο ρυθμό πωλήσεων των διαμερισμάτων του δεύτερου κτηρίου «The Signature Collection» να ξεπερνούν τις προσδοκίες. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το ότι η όλη επένδυση για την ανέγερση του έργου καλύπτεται από τα εισοδήματα που έχουν εισρεύσει στην εταιρεία από τις μέχρι τώρα πωλήσεις, και εξασφαλίζουν την ολοκλήρωσή του.

Με εθνικότητες αγοραστών πάνω από 15 χώρες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου αλλά και Κύπρο, το Limassol Del Mar έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη Λεμεσό. Το προφίλ των αγοραστών είναι άκρως εκλεκτικό και απαιτητικό, αφού ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται ιδιοκτήτες και διευθυντές εταιρειών-κολοσσών στον κόσμο, οι οποίοι επιλέγουν το έργο αυτό, πιστεύοντας στην επενδυτική του αξία αλλά και στο lifestyle που υπόσχεται να παρέχει. Στην πλειοψηφία τους οι αγοραστές πρόκειται να κάνουν το Limassol Del Mar μόνιμη ή δεύτερη κατοικία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, ώστε να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που θα προσφέρονται.

Το πλήρως αδειοδοτημένο αναπτυξιακό έργο, Limassol Del Mar, κατασκευάζεται σε πρωτόγνωρα γρήγορους ρυθμούς, για τα κυπριακά δεδομένα, με στόχο την έγκαιρη ολοκλήρωση και παράδοση των διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους. Σύμφωνα με το πλάνο εργασιών, η πρώτη φάση θα είναι έτοιμη το 2019, ενώ θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση το 2020, με το χρονικό πλαίσιο παράδοσης να αποτελεί δέλεαρ για τους αγοραστές. Αναλυτικότερα η πρώτη φάση περιλαμβάνει την παράδοση του πρώτου κτηρίου, του ισογείου, όπου βρίσκονται καταστήματα, χώροι στάθμευσης, ο τρίτος όροφος, ο οποίος στεγάζει όλες τις υπηρεσίες, και όλα τα διαμερίσματα του δυτικού κτηρίου. Με τις παραδόσεις να σηματοδοτούν την έναρξή τους από το 2019 το Limassol Del Mar βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων έργων.

Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την παράδοση των διαμερισμάτων του «Signature Collection», όπως ονομάζεται το κτήριο-σφραγίδα του έργου, δηλαδή του ανατολικού κτηρίου. Τα διαμερίσματα που απαρτίζουν αυτήν την πολυτελή «συλλογή» θα αποτελούνται από δυο μέχρι πέντε υπνοδωμάτια, με πρώτης κλάσης προδιαγραφές και προνομιακή θέα στη θάλασσα. Πολύ σύντομα η εταιρεία θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων διαμερισμάτων, αφού στα σκαριά βρίσκονται συνεργασίες με διεθνείς οίκους οι οποίοι θα «υπογράφουν» τη συλλογή αυτή.

Η αρχιτεκτονική του έργου είναι εκείνη η οποία κάνει το συγκεκριμένο κτήριο να ξεχωρίζει, καθώς λόγω του προσανατολισμού του προς τον νότο, όλες οι βεράντες αποπνέουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σχεδόν μέσα στη θάλασσα. Ο συνδυασμός της προνομιακής και απρόσκοπτης θέας στη θάλασσα, από τη μια μεριά της Λεμεσού μέχρι την άλλη, με τις υψηλές προδιαγραφές δημιουργίας ανεβάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.