Στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου η AstroBank

Στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου η AstroBank

Οικονομική βοήθεια ύψους €100,000 και συλλογή τροφίμων

Με το ποσό των €100,000 στήριξε η AstroBank τον δοκιμαζόμενο λαό του γειτονικού Λιβάνου και ειδικά τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου 2020.

Βαθιά συγκλονισμένοι από τις δραματικές εικόνες και τους αριθμούς των νεκρών, τραυματιών και αστέγων, που άφησε πίσω της η τραγωδία, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της AstroBank προχώρησαν άμεσα σε έμπρακτη στοχευμένη οικονομική βοήθεια, στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Επιπρόσθετα, η AstroBank ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Επίτροπου Εθελοντισμού της Κύπρου, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων, με τη συμβολή του προσωπικού της, στα κατά τόπους υποκαταστήματά της.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της AstroBank, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, υπογράμμισε την ετοιμότητα της Τράπεζας να βοηθήσει με όποιο άλλο τρόπο μπορεί τη γείτονα χώρα. «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον πολύπαθο και για ακόμα μια φορά δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς και οργανισμούς που συνεισφέρουν στην προσπάθεια για αντιμετώπιση και άμβλυνση των συνεπειών της τεραστίων διαστάσεων καταστροφής που έπληξε τη Βηρυτό», σημείωσε.