Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου φέρνουν στην Κύπρο την Sainsbury’s

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου φέρνουν στην Κύπρο την Sainsbury’s

 


Tην συνεργασία τους με την γνωστή αγγλική αλυσίδα Sainsbury’s ανακοίνωσαν σήμερα οι Υπεραγορές Παπαντωνίου. Η Sainsbury’s διατηρεί περισσότερες από 600 υπεραγορές σε ολόκληρη τη Βρετανία και διαθέτει περίπου 12 χιλιάδες προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών Παπαντωνίου, Πάμπος Παπαντωνίου, σε σημερινή διάσκεψη Τύπου εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εταιρεία Sainsbury’s η οποία έδειξε εμπιστοσύνη προς την κυπριακή αλυσίδα Υπεραγορών και την επέλεξε για τη στρατηγική της ανάπτυξη στον τόπο μας. Τόνισε, επίσης, ότι καθημερινά τα ράφια των Υπεραγορών Παπαντωνίου θα είναι γεμάτα με τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων Sainsbury’s.

Όσον αφορά τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, η πρώτη υπεραγορά άνοιξε στη Χλώρακα Πάφου το 1987. Δέκα χρόνια αργότερα, το 1997, άνοιξε η μεγαλύτερη υπεραγορά της εταιρείας αυτή της Πάφου έκτασης 8,000 τετραγωνικών μέτρων. Στα χρόνια που ακολούθησαν, άνοιξαν ακόμα δύο υπεραγορές, στην Κάτω Πάφο το 2006 και στην Πόλη Χρυσοχούς το 2007. Το 2009 άνοιξε η πρώτη υπεραγορά στην επαρχία Λεμεσού, στο Πισσούρι και το 2012 το 6ο κατάστημα στην περιοχή Ύψωνα και το 7ο κατάστημα στην περιοχή καθολική στο Κέντρο της Λεμεσού. Το Δεκέμβριο του 2016 λειτούργησε η 8η υπεραγορά Παπαντωνίου στην Γεροσκήπου.

Σύντομα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες για την ανέγερση της πρώτης υπεραγοράς Παπαντωνίου στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Έγκωμης, όπου ήδη δραστηριοποιούνται και άλλοι παίκτες της αγοράς όπως το Άλφαμέγα, Σκλαβενίτης, Μετρό και το Lidl.

Η παρουσία των υπεραγορών Παπαντωνίου αναμένεται να εντείνει τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις υπεραγορές της περιοχής.

Τώρα όσον αφορά τη συνεργασία με την βρετανική Sainsbury’s αυτή προβλέπει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων της εταιρείας στην Κύπρο από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, τις οποίες χαρακτηρίζει η χαμηλή τιμολογιακή πολιτική.

Αγγέλα Κωμοδρόμου