Νέες διακρίσεις για τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels

Νέες διακρίσεις για τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels

 


Ασταμάτητες είναι οι επιτυχίες για τη Louis Hotels αφού τρία από τα ξενοδοχεία της βραβεύτηκαν σε διάφορες κατηγορίες από την μεγαλύτερη ταξιδιωτική και τουριστική εταιρεία στην Ευρώπη, την TUI ενώ άλλα 19 διακρίθηκαν πρόσφατα από την Trip Advisor με το Πιστοποιητικό Αριστείας, 7 εκ των οποίων λαμβάνουν τη διάκριση για 5η συνεχόμενη χρονιά. Τα ξενοδοχεία που βρίσκονται σε Πρωταρά και Λεμεσό έλαβαν βραβεία και εδραίωσαν την υπεροχή της Louis Hotels σε όλη την Κύπρο.

Η TUI Nordic, θυγατρική της TUI με βάση τη Σκανδιναβία που διοργανώνει κάθε χρόνο στην Κύπρο απονομή βραβείων, βράβευσε τα ξενοδοχεία της Louis Hotels την Τρίτη 29 Μαΐου σε μια λαμπρή τελετή στην Αγία Νάπα, όπου ήταν παρόντες όλοι οι ξενοδόχοι της Κύπρου. Το κύρος της TUI και η ευρεία αναγνωρισιμότητα της σε όλη την Ευρώπη, δίνει επιπλέον αξία στην βράβευση των ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο The Royal Apollonia στη Λεμεσό κατάφερε να κερδίσει 2 Gold Awards για την ικανοποίηση πελατών το 2017 στις κατηγορίες «Εxcellent Hotel Staff Service» και «Excellent Hotel Cleaning» αλλά και ένα Silver Award στην κατηγορία «Hotel General Impression». Silver Award στην ίδια κατηγορία κέρδισε και το ξενοδοχείο St. Elias Resort στον Πρωταρά ενώ το Louis Althea Kalamies, επίσης στον Πρωταρά, απονεμήθηκε Special Award για την ικανοποίηση πελατών.

Η κ. Πόπη Τάντα, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων και Marketing της Louis Hotels δήλωσε σχετικά: «Η TUI είναι από τους πιο διακεκριμένους τουριστικούς πράκτορες και η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί για εμάς την καλύτερη επιβράβευση. Κατακτούμε συνεχώς πρωτιές σε έναν πολύ απαιτητικό κλάδο κι αυτό μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας με μέγιστη αποτελεσματικότητα».

Η Louis Hotels με τις συνεχόμενες διακρίσεις της, απέδειξε ακόμη μια φορά πως αποτελεί μια από τις ισχυρότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Η Louis Hotels είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ξενοδοχειακούς ομίλους της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε 6 από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κύπρου και των ελληνικών νησιών, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στις 13.000 κλίνες, απασχολώντας 2000 καταρτισμένους εργαζόμενους και έχοντας ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια η Louis Hotels έχει επενδύσει σημαντικά ποσά σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και στο καινοτομικό μοντέλο του ultra all inclusive, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εικόνας των χωρών ως ποιοτικών προορισμών αλλά και στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος τους. Ανήκει στον Όμιλο Louis.

Tags: Louis Hotels