Η Phoenix Leaders δέχεται αιτήσεις για νέα μέλη





Η Phoenix Leaders δέχεται αιτήσεις για νέα μέλη

 


Η Phoenix Leaders δέχεται αιτήσεις για νέα μέλη της Λέσχης Μελών, ενός μοναδικού ιδιωτικού χώρου μελών για δικτύωση και συνεργασία εντός της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Λέσχη είναι η πρώτη στο είδος της στην Κύπρο και παρέχει ένα μοναδικό και ευέλικτο εργασιακό χώρο όπου τα μέλη μπορούν να διεξάγουν τις εργασίες τους με ένα δυναμικό και άνετο τρόπο. Το οίκημα της Λέσχης Μελών, στους Αγίους Ομολογητές (στο πρώην κτίριο του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων – ΚΥΠΕ), ανακαινίστηκε πλήρως σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Al-architects.–

Τα Μέλη έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα διευκολύνσεων και υπηρεσιών: ευρύχωρο σαλόνι, αίθουσες συνεδριάσεων, βεράντες, βιβλιοθήκη με τους πιο πρόσφατους τίτλους σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων καθώς και φρέσκα δροσιστικά ποτά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι χώροι και οι υπηρεσίες της Λέσχης είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση από τα μέλη για συναντήσεις, συνεδριάσεις, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις.

Η Phoenix Leaders ιδρύθηκε από τη Valentina Kislaya στην Κύπρο το 2015 και είναι μια συμβουλευτική εταιρεία εκπαίδευσης για την ανάπτυξη ηγετικών και διοικητικών ικανοτήτων.

Με προσήλωση στην προώθηση καινοτόμων ιδεών και τρόπων σκέψης, κατά τη διάρκεια του χρόνου η Λέσχη προγραμματίζει να φιλοξενήσει εκδηλώσεις δικτύωσης, σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, ανοιχτές μόνο στα μέλη, με διεθνούς φήμης και εμβέλειας ομιλητές .  Από την έναρξη της λειτουργίας της, τον Φεβρουάριο του 2018, η Λέσχη έχει ήδη φιλοξενήσει τον Sir John Sawers, πρώην επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστής και ως ΜΙ6, τον Scott Laidler, διάσημο εκπαιδευτή fitness και ευεξίας και την ίδια την ιδρύτρια της Phoenix Leaders, Valentina Kislaya.

Η Λέσχη Μελών λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ..

Υποψήφια νέα μέλη θα πρέπει να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση ask@phoenixleaders.co.uk ή στον αριθμό +357 22 818 000 για περαιτέρω πληροφορίες.

Για πληροφορίες σχετικά με τη Λέσχη, επικοινωνήστε με τον Kieran Mclean, ask@phoenixleaders.co.uk. +357 22 818 000

Για άλλες πληροφορίες ενημέρωσης, επικοινωνήστε με την Lucinda Alderson l.alderson@hawthornadvisors.com, +44 (0) 783 458 4274 .

Η Phoenix Leaders είναι υπέρμαχος μιας νοοτροπίας ανάπτυξης και ενστερνίζεται την αλλαγή που σέβεται την πολιτιστική κληρονομιά. Η ομάδα δοκιμάζει το ηγετικό στιλ υφιστάμενων και μελλοντικών ηγετών και αναπτύσσει τις ικανότητες και το πνευματικό σθένος που χρειάζονται για να πετύχουν στους γρήγορους ρυθμούς του σήμερα.

Κέντρο της προσέγγισής τους είναι η πεποίθηση ότι για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις που επωμίζεται ένας σύγχρονος ηγέτης, πρέπει να εξελίσσει και να ανανεώνει τις σκέψεις του συνεχώς, βγαίνοντας κάθε φορά πιο δυνατός και πιο ικανός.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εξειδικευμένη ομάδα της Phoenix Leaders κατανοεί ότι για να ανταποκριθούν οι ηγέτες με επιτυχία στις απαιτήσεις του ρόλου τους και στη συνεχώς εξελισσόμενη αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται, τα διοικητικά στελέχη χρειάζονται εκπαίδευση φτιαγμένη ειδικά για τις ατομικές τους συνθήκες.

Η Phoenix Leaders χρησιμοποιεί την επαγγελματική ψυχολογία, την εταιρική εμπειρία και τη νευρολογία για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών της σεμιναρίων, προσαρμόζοντας τις εκπαιδεύσεις στα μέτρα του οράματος των πελατών της, των αρχών και της στρατηγικής τους. Συνεπώς, κάθε εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι λίγο διαφορετικό, διεξάγεται εσωτερικά και διαμορφώνεται για να ταιριάξει στις ανάγκες του οργανισμού και της ομάδας των πελατών.

Τα σεμινάρια της Phoenix Leaders επικεντρώνονται στον αντίκτυπο και τη βιωσιμότητα, δημιουργώντας μια συναίσθηση και μια ευέλικτη νοοτροπία που επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόζονται και να αναπτύσσονται συνεχώς.

VALENTINA KISLAYA

Η Valentina είναι μια διορατική εκπαιδεύτρια και σύμβουλος ηγετικών ικανοτήτων, διαθέτει ένα δυναμικό στιλ και δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνεργάζεται με ηγέτες σε διεθνές επίπεδο, βοηθώντας τους να εμπνέουν ομάδες όλων των γενεών και εθνοτήτων σε έναν κόσμο με εναλλασσόμενα επιχειρηματικά μοντέλα και αντισυμβατικές μεθόδους εργασίας. Η Valentina υποστηρίζει ένθερμα ένα αυθεντικό, βιώσιμο και αποτελεσματικό ηγετικό στιλ. Η Valentina σπούδασε οργανωτική διοίκηση στα πανεπιστήμια του Στάνφορντ και του Κολούμπια.