Η Leptos Estates τελειώνει ένα ακόμη έτος με ρεκόρ βραβείων και παγκόσμια αναγνώριση

Η Leptos Estates τελειώνει ένα ακόμη έτος με ρεκόρ βραβείων και παγκόσμια αναγνώριση

Η Leptos Estates ολοκληρώνει μια ακόμη χρονιά ρεκόρ, με τρία Ευρωπαϊκά Βραβεία ακίνητης ιδιοκτησίας ως αναγνώριση για το υψηλού επιπέδου προϊόν, την υπηρεσία, την πρωτοτυπία, την καινοτομία καθώς επίσης και τη δέσμευση ως προς την βιωσιμότητα της εταιρείας.

Σε μια διαδικτυακή εικονική τελετή την περασμένη εβδομάδα, η Leptos Estates έλαβε τρία βραβεία αριστείας για τα έργα της: Adonis Beach Villas και το Limassol Blu Marine. Ανταγωνιζόμενη τους καλύτερους επαγγελματίες ακινήτων σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια, η εταιρεία αναγνωρίστηκε στις κατηγορίες “οικιστική ανάπτυξη” και “οικιστική εσωτερική ιδιωτική κατοικία”, που ανήκουν  στο πολυτελές παραθαλάσσιο έργο Adonis Beach Villas. Το κορυφαίο ορόσημο της Leptos, το Limassol Blu Marine, αναγνωρίστηκε στην κατηγορία “οικιστική πολυώροφη αρχιτεκτονική”.

«Αυτά τα βραβεία είναι μια πραγματική αντανάκλαση της δέσμευσης ολόκληρης της Ομάδας Leptos, και τα επιτεύγματα των οποίων είμαστε όλοι εξαιρετικά υπερήφανοι. Αποδεικνύει ότι ποτέ δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, αλλά συνεχίζουμε να αυξάνουμε τον πήχη όταν πρόκειται για το σχεδιασμό των σπιτιών μας, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια », σχολίασε ο κ. Παντελής Λεπτός, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Leptos.

Για τα τελευταία 60 χρόνια, ο Όμιλος Leptos έχει δημιουργήσει μια διεθνή παρουσία δεκαέξι γραφείων με αντιπροσωπείες σε σημαντικές παγκόσμιες πόλεις και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 75 χώρες. Βασικός στόχος του Ομίλου Λεπτός  είναι να προσφέρει παγκόσμιας κλάσης σχεδιασμό και απαράμιλλο προϊόν στις καλύτερες τοποθεσίες της Κύπρου και της Ελλάδας.

Δείτε Βίντεο : https://youtu.be/cE4kd-PovZo

Φώτο: Τα πολυβραβευμένα έργα της Leptos Estates, Adonis  Beach Villas & Limassol Blu Marine.