Γλυκές συνταγές από ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΜΙΤΣΙΔΗ για το «Ένα όνειρο, μια ευχή»

Γλυκές συνταγές από ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΜΙΤΣΙΔΗ για το «Ένα όνειρο, μια ευχή»

 

Λίγο πριν πλησιάσει η πιο παραμυθένια γιορτή του χρόνου, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ παρουσίασαν την Τρίτη (28/11)  τη δημιουργία της πιο γλυκιάς συνταγής φτιαγμένη από όνειρα και ευχές για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Για 2η συνεχή χρονιά οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ μας καλούν να χαμογελάσουμε αισιόδοξα και να μεταφέρουμε έμπρακτα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη πώς εξακολουθούν να υπάρχουν οι γιορτές, η ελπίδα και τα όνειρα.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2018 με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ από όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα προσφέρεται το ποσό των 10 σεντ στον Παγκύπριο Συνδέσμο για Παιδιά με Καρκίνο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» ώστε να εκπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές και επιθυμίες παιδιών με καρκίνο.

«Tο δικό μας όνειρο είναι μέσα από τις συσκευασίες αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ που διατίθενται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, να πραγματοποιήσουμε και φέτος όσες περισσότερες ευχές μπορούμε και να δώσουμε για άλλη μια χρονιά ευτυχία και ανακούφιση στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειες τους», ανέφερε η κ. Ελίνα Θεοδότου, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Η Marketing Executive της εταιρείας ΜΙΤΣΙΔΗ κ. Στεφανία Μιτσίδη αναφερόμενη στην ενέργεια είπε ότι το αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ δεν φτιάχνει μόνο γλυκά, φτιάχνει και όνειρα πραγματοποιώντας τις ευχές των παιδιών του συνδέσμου «Ένα όνειρο, Μια ευχή».

Καλώντας όλο το κοινό να αγκαλιάσει και φέτος την ενέργεια, η κ. Μιτσίδη ανέφερε «Αγοράζοντας αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ, φροντίζουμε να “μυρίσει” πραγματικά Χριστούγεννα στις οικογένειες των παιδιών αυτών που ταλαιπωρούνται τόσο άδικα με τον καρκίνο»

Τόσο οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, όσο και η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ, υποσχέθηκαν μέσα από το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους ότι θα βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από οποιαδήποτε μορφή καρκίνου. Ευχή και των δύο εταιρειών είναι η «νέα χρονιά να εξαλείψει αυτή η ασθένεια και να απολαμβάνουν όλα τα παιδιά τις γλυκιές στιγμές της ζωής χωρίς πόνο».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ, εκ μέρους των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους,  εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στην εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για τη συνεχή στήριξη του συνδέσμου.