MC MEDIA NETWORK

Ενδιαφέρεσαι για ανέγερση κατοικίας ή κτιρίου; Αυτή είναι η εταιρεία που κάνει «θραύση» στη Λεμεσό  

Pouros Developments Ltd – Μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στη Λεμεσό – Εξέλιξη και ανάπτυξη – Γιατί να είναι η νούμερο ένα στις επιλογές σας –– Όλες οι πληροφορίες  

Η ανέγερση της μόνιμης κατοικίας, του εξοχικού ή του επαγγελματικού χώρου αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες επιλογές στη ζωή του καθενός!

- Advertisement -

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που η εταιρεία Pouros Developments Ltd, είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στη Λεμεσό.

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες, που εδώ και χρόνια, επιλέγουν την εταιρεία Pouros Developments Ltd, για την κατασκευή των πολυώροφων οικοδομών τους, των επαγγελματικών τους κτιρίων αλλά και των ανεξάρτητων κατοικιών τους γνωρίζοντας ότι αφήνονται στα χέρια των ειδικών για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Χάρης τη δυναμική εξέλιξη και εξειδίκευση της εταιρείας οι πελάτες μπορούν να μιλάνε για το έργο των ονείρων τους, γνωρίζοντας μάλιστα ότι έχουν ανεγερθεί με προϊόντα που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, εκπνέοντάς τους έτσι εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Τι είναι αυτό που κάνει την Pouros Developments Ltd να ξεχωρίζει

Στην εταιρεία Pouros Developments Ltd, πάντοτε η βασικότερη αρχή είναι η προσωπική επαφή με τον πελάτη, η σωστή εξυπηρέτηση και ποιότητα.

Ο ενδιαφερόμενος πελάτης, αφού επικοινωνήσει με ένα από τα αρμόδια πρόσωπα της εταιρείας, θα κλείσει το ραντεβού του για μία προσωπική επαφή για όλες τις τυχόν απορίες, επεξηγήσεις και καθοδηγήσεις.

Μάλιστα, όταν ο πελάτης -με την βοήθεια των έμπειρων αρχιτεκτόνων της εταιρείας- προχωρήσει στην επιλογή ενός συγκεκριμένου σχεδίου, η εταιρεία παρέχει την πρωτότυπη δυνατότητα να εκτυπώσει και να παρουσιάσει στον πελάτη της μία τρισδιάστατη εικόνα του έργου, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να δει «φυσικά» μπροστά στα μάτια του το τελικό έργο.

Επαγγελματισμός και εμπιστοσύνη

Όταν επιλέγει κανείς την εταιρεία Pouros Developments Ltd για την ανέγερση της οικοδομής του, γνωρίζει ταυτόχρονα ότι επιλέγει προϊόντα και υλικά που καλύπτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και κατ’επέκταση, ασφάλεια στη χρήση, απρόσκοπτη λειτουργία, μικρό κόστος συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η εταιρεία, φροντίζει σε κάθε ανέγερση να σχηματίσει μία ομάδα που περιλαμβάνει μόνιμους συνεργάτες, έμπειρους αρχιτέκτονες, επιβλέποντες μηχανικούς (καθ’ όλη την διάρκεια της υλοποίησης των κατασκευών), άρτια οργανωμένα συνεργεία (με έμπειρους τεχνίτες σε κάθε κλάδο) από το σχέδιο, τον προγραμματισμό μέχρι και την υλοποίηση του έργου.

Έτσι, εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.!

Πέραν των πιο πάνω…

Η Pouros Developments Ltd δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη να επιλέξει ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα από ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα και κατοικίες που είναι έτοιμες για πώληση.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από μία μεγάλη συλλογή από οικόπεδα της Pouros Developments Ltd η οποία αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το σπίτι των ονείρων σας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αντιπαροχή οικοπέδου, είναι η συνηθέστερη λύση για κάποιον που έχει ένα οικόπεδο, αλλά δεν έχει χρήματα για να οικοδομήσει με την εταιρεία να προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής με το οικόπεδο σας.

Η Pouros Developments Ltd η νούμερο ένα κατασκευαστική εταιρεία στη Λεμεσό

Γεγονός είναι ότι η εταιρεία έχει αναλάβει ένα σύγχρονο project, όπου στους επόμενους μήνες θα υλοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία της πόλης, το οποίο θα αποτελείται από τέσσερα κτήρια μάζι που θα αποτελούν ένα οκτάγωνο σχήμα που θα ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες υψηλής τεχνολογίας.

Ένα επίσης πρωτότυπο γωνιακό κτήριο, φιγουράρει πλέον στην καρδιά της Λεμεσού όπου αποτελείται από έξι ορόφους και roof garden και είναι έτοιμο για να στεγάσει τα γραφεία οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Pouros Developments Ltd: 

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Pouros Developments Ltd βρίσκονται στην καρδιά της Λεμεσού στην Λεωφ. Γρίβα Διγενή 28.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί τα γραφεία για να δει και να ενημερωθεί από κοντά για τα διαθέσιμα projects της εταιρείας ή να επικοινωνήσει μέσω email στη διεύθυνση info@pouros.com ή στο τηλέφωνο 70006677.

Περισσότερες πληροφορίες και μέσω της ιστοσελίδας www.pouros.com αλλά και μέσω των social media accounts σε facebook και Instagram.

Ανανεωμένες ενημερώσεις για τα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και για τα μελλοντικά έργα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Λεμεσού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ