Emirates και flydubai προσφέρουν ταξίδια σε περισσότερους από 100 μοναδικούς προορισμούς 

Emirates και flydubai προσφέρουν ταξίδια σε περισσότερους από 100 μοναδικούς προορισμούς 

Η Emirates και η flydubai ανακοίνωσαν ότι οι πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών μπορούν για άλλη μια φορά να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω Ντουμπάι.

Μετά την σταδιακή επανέναρξη των επιβατικών πτήσεων σε παγκόσμιους προορισμούς, οι δύο αεροπορικές εταιρείες με έδρα το Ντουμπάι ανανέωσαν την επιτυχημένη και στρατηγική τους συνεργασία προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους αυξημένη συνδεσιμότητα, ευκολία και ταξιδιωτική ευελιξία. Οι πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με πτήσεις κοινού κωδικού σε περισσότερους από 30 προορισμούς της flydubai, ενώ οι πελάτες της flydubai έχουν να επιλέξουν περισσότερους από 70 προορισμούς με την Emirates. Μερικοί από τους αγαπημένους προορισμούς της flydubai για τους επιβάτες της Emirates περιλαμβάνουν το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, το Κίεβο, την Σόφια και τη Ζανζιβάρη.

Σχολιάζοντας την ανανέωση της συνεργασίας, ο Adnan Kazim, Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν για άλλη μια φορά να επωφεληθούν από τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Emirates και της flydubai αποκτώντας πρόσβαση σε ένα βελτιωμένο δίκτυο προορισμών με ένα ενιαίο εισιτήριο και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πτήσεων, απολαμβάνοντας μια ασφαλή, ομαλή και χωρίς άγχος ταξιδιωτική εμπειρία μέσω του Ντουμπάι και παραλαμβάνοντας τις αποσκευές τους στον τελικό προορισμό.

«Η συνεργασία έχει ξεπεράσει μια σειρά επιτυχημένων ορόσημων από την ίδρυσή της το 2017 και τους επόμενους μήνες, η Emirates και η flydubai θα συνεργαστούν για να ακόμη περισσότερο τον κόσμο για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ο Kazim.

Ο Hamad Obaidalla, Διευθύνων Σύμβουλος της flydubai είπε: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ζήτηση για ταξίδια θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς περισσότερες χώρες αρχίζουν σταδιακά να άρουν τους περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια. Η flydubai ξεκίνησε εκ νέου τις λειτουργίες της σε 32 προορισμούς του δικτύου της από τον Ιούνιο και αναμένουμε ότι ο αριθμός θα αυξηθεί σταθερά τους επόμενους μήνες. Το Ντουμπάι θέσπισε ισχυρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, τα οποία ενθάρρυναν τους καλά ενημερωμένους επιβάτες να ταξιδέψουν, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή ή για επανένωση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Παραμένουμε ευέλικτοι στην προσέγγισή μας για να μεγιστοποιήσουμε τη χρήση του στόλου μας υποστηρίζοντας τις κυβερνητικές προσπάθειες για τη διεξαγωγή πτήσεων επαναπατρισμού και αυξάνοντας τις πτήσεις μόνο για φορτίο. Η συνεργασία μας με την Emirates θα συνεχίσει να διευκολύνει μια πιο απρόσκοπτη ροή επιβατών και φορτίου στα συνδυασμένα δίκτυα μας κατά τη φάση ανάκαμψης», σχολίασε ο Obaidalla.

Η Emirates και η flydubai θα προσφέρουν ταξιδιωτικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν την κάθε εταιρεία, διατηρώντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων στο έδαφος και στον αέρα ως κορυφαία προτεραιότητά τους. Οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν εφαρμόσει εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας για την καταπολέμηση του COVID-19 σε κάθε βήμα του ταξιδιού του πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης απολύμανσης όλων των σημείων επαφής και των προηγμένων φίλτρων HEPA που είναι τοποθετημένα σε καμπίνες αεροσκαφών για την εξάλειψη σκόνης, αλλεργιογόνων και μικροβίων από τον αέρα της καμπίνας.

Οι πελάτες που διέρχονται μέσω του Ντουμπάι υποβάλλονται σε θερμομέτρηση στο αεροδρόμιο. Τα γραφεία μεταφοράς στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι εξοπλισμένα με προστατευτικές αντιμικροβιακές οθόνες και το προσωπικό του αεροδρομίου χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE) για την παροχή πρόσθετης βοήθειας. Αρκετές από τις πτήσεις της flydubai προς προορισμούς στην Αφρική, την Κεντρική Ασία και την Ευρώπη πραγματοποιούνται από τον τερματικό σταθμό 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι, διευκολύνοντας τις απρόσκοπτες συνδέσεις με επιβάτες που ταξιδεύουν με πτήσεις της Emirates προς και από το Ντουμπάι.

Τα τεστ PCR COVID-19 είναι υποχρεωτικά για όλους τους πελάτες εισερχόμενων και τράνζιτ πτήσεων στο Ντουμπάι, εξασφαλίζοντας επιπλέον μια ασφαλή εμπειρία μεταφοράς μέσω του αεροδρομίου για τους πελάτες της Emirates και της flydubai.

Στους πελάτες που επιβιβάζονται στις πτήσεις της Emirates θα παρέχεται επίσης ένα δωρεάν σετ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση

Emirates: www.emirates.com/yoursafety

flydubai: www.flydubai.com/en/plan/covid-19

Οι πελάτες που κάνουν κράτηση με την Emirates μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια καθώς η αεροπορική εταιρεία έχει δεσμευτεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με το COVID-19, χωρίς κόστος, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ταξίδια σε όλες τις πτήσεις με κοινό κωδικό με την flydubai με εισιτήριο της Emirates. Για περισσότερες λεπτομέρειες: www.emirates.com/COVID19assistance

Η συνεργασία μεταξύ Emirates και flydubai τέθηκε σε ισχύ τον Οκτώβριο του 2017 και έλαβε μια τεράστια θετική ανταπόκριση από πελάτες που μπόρεσαν να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα και την καλύτερη επιλογή μαζί με την άνετη ταξιδιωτική εμπειρία στο Ντουμπάι. Πάνω από 5 εκατομμύρια επιβάτες εκμεταλλεύτηκαν τον συνδυασμό προορισμών που προσφέρθηκαν κατά τα δύο πρώτα χρόνια της συνεργασίας.

Τον Αύγουστο του 2018, η flydubai υιοθέτησε το πρόγραμμα επιβράβευσης Emirates Skywards, επιτρέποντας στους πελάτες να κερδίζουν περισσότερα Skywards Miles και Tier Miles, να κερδίζουν τις ανταμοιβές τους γρηγορότερα και να απολαμβάνουν περισσότερα προνόμια καθώς ανεβαίνουν βαθμίδες.