MC MEDIA NETWORK

Η ASBIS συμμετέχει στον αγώνα για την καταπολέμηση του Κορονοιού

Η ASBISc Enterprises Plc, κορυφαία εταιρεία στην διανομή προιόντων και συστημάτων τεχνολογίας, λύσεων και υπηρεσιών IT και IoT στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, και έχει αναπτύξει, σχεδιάσει και κατασκευάσει τον καινοτόμο διαχύτη ιόντων PERENIO IONIC SHIELD

Είναι μια συμπαγής φορητή συσκευή που εκπέμπει συγκεκριμένη σύνθεση συμπλόκου ιόντων, προστατεύοντας τους ανθρώπους από τα γνωστά στελέχη κορονοϊών, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2. Χάρη σε αυτήν την καινοτόμο λύση, έχουμε προστασία από τους κορονοϊούς στο σπίτι, το γραφείο, το ταξί ή ακόμα και σε δημόσιους χώρους.

- Advertisement -

Το Perenio Ionic Shield PEWOW01 είναι η πρώτη συσκευή που βασίζεται σε αυτήν την τεχνολογία. Στο μέλλον, η ASBIS σχεδιάζει την επέκταση της γκάμας των συσκευών πρόληψης και από άλλες ασθένειες.

Το Perenio Ionic Shield PEWOW01 έχει υποβληθεί σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων και κλινικής αξιολόγησης. Έχει καταχωρηθεί ως ενεργή, μη επεμβατική ιατρική συσκευή κατηγορίας 1 για χρήση στην αγορά της ΕΕ και του ΗΒ.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιούνιο του 2021.

Το Perenio Ionic Shield δεν είναι ένας ακόμα ιονιστής αέρα. Η ξεχωριστή τεχνολογία δημιουργεί μια σταθερή ιοντική ουσία που παράγει αρκετή ενέργεια για να εκπέμψει σύνθετες ομάδες ιόντων στον περιβάλλοντα αέρα. Το προαναφερθέν ιοντικό διάλυμα αποτελείται από άλατα μαγνησίου, καλίου, ψευδαργύρου, λευκόχρυσου και χρυσού.

Το ενεργό μέρος της συσκευής περιέχεται σε αντικαταστάσιμες κάψουλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τακτικά για έως και 12 μήνες. Η διάρκεια ζωής μιας αχρησιμοποίητης κάψουλας είναι επτά χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.

Το Perenio Ionic Shield έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών που προκαλούνται από γνωστά στελέχη κορονοϊών, συμπεριλαμβανομένου του Sars-CoV-2. Τα σύμπλοκα ιόντων που εκπέμπονται, έχουν επαρκή κινητική ενέργεια για να καταστρέψουν την θετικά φορτισμένη εξωτερική μεμβράνη των κορονοϊών και το αρνητικά φορτισμένο RNA τους.

Ο Serhei Kostevitch, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ASBISc Enterprises Plc, σχολίασε: «Μας χρειάστηκαν 15 μήνες για να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε, να δοκιμάσουμε, να πιστοποιήσουμε και να προετοιμάσουμε το Perenio Ionic Shield για παραγωγή. Αυτό το καινοτόμο προϊόν αναπτύχθηκε από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων με πολυετή εμπειρία στη μελέτη των επιδράσεων των ιόντων στο ανθρώπινο σώμα, τα βακτήρια και τους ιούς που έπαιξαν βασικό ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία. Εμπειρογνώμονες στη θεωρητική φυσική, τη χημεία, τη βιοϊατρική και τη μηχανική από πολλές χώρες έχουν συνεργαστεί για να δημιουργήσουν ένα προϊόν που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην προστασία της υγείας μας και των αγαπημένων μας ατόμων. ”

Η Perenio συνιστά τη χρήση της συσκευής σε κλειστά δωμάτια – στο σπίτι, στο γραφείο, ακόμη και σε αυτοκίνητο ή ταξί. Το δίκτυο συσκευών Perenio Ionic Shield που τοποθετείται σε ακτίνα  3 μέτρων μπορεί επίσης να προστατεύσει τους ανθρώπους σε δημόσιους χώρους: εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, γυμναστήρια, καφετέριες, εστιατόρια, σαλόνια ομορφιάς και ταξί ή μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το Perenio Ionic Shield είναι μια συμπαγής συσκευή, οπότε χωράει σε σακίδιο, χαρτοφύλακα ή βαλίτσα. Είναι φορητό, το οποίο επεκτείνει σημαντικά το πεδίο προστασίας μας, ακόμη και όταν ταξιδεύετε.

Η αποτελεσματικότερη συγκέντρωση των ιόντων είναι σε διάμετρο δύο μέτρων. Η συνιστώμενη ελάχιστη απόσταση μεταξύ του Perenio Ionic Shield και του ανθρώπινου σώματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 cm. Χάρη, μεταξύ άλλων στο χαμηλό επίπεδο εκπομπών όζοντος, η συσκευή είναι ασφαλής για χρήση όλο το εικοσιτετράωρο.

Ο Serhei Kostevitch πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε τη δουλειά μας εστιάζοντας στο πιο σημαντικό παθογόνο αυτή τη στιγμή, δηλαδή τους κορονοιούς, συμπεριλαμβανομένου του Sars-CoV-2. Η ίδια η τεχνολογία, ωστόσο, μας επιτρέπει να την προσαρμόσουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας και από άλλα παθογόνα. Σκοπεύουμε να αναπτύξουμε προστασία κατά της γρίπης, του άσθματος ή διαφόρων τύπων αλλεργιογόνων. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας μία συσκευή τώρα, στο μέλλον, αντικαθιστώντας την κάψουλα, μπορούμε να έχουμε πολύ περισσότερη προστασία. Σίγουρα θα εργαστούμε σε αυτό. ”

Χάρη στην ενσωματωμένη εσωτερική μπαταρία, το Perenio Ionic Shield μπορεί να λειτουργήσει έως και 6 ώρες χωρίς σύνδεση στο τροφοδοτικό. Η συσκευή μπορεί να φορτιστεί μέσω του βύσματος τροφοδοσίας Type-C ή μπορεί να λειτουργήσει ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό. Δεν απαιτεί πρόσθετη διαμόρφωση ή εγκατάσταση της εφαρμογής.

ASBIS Online Press Conference on New Product Launch – PERENIO IONIC SHIELD TM PEWOW01 – YouTube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ