MC MEDIA NETWORK

Αυτή είναι η αλυσίδα με τις πιο «Best Value» αγορές χονδρικής πώλησης στην Κύπρο (pics)

Τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται τους τελευταίους μήνες σε Κύπρο και εξωτερικό με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν αναμφίβολα επηρεάσει τον κάθε ένα από εμάς.

Αρκετές είναι οι επιχειρήσεις που καλούνται εδώ και μήνες να αναστείλουν τη λειτουργία τους και άλλες να λειτουργήσουν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες που ως επί το πλείστων, έχει ως αποτέλεσμα να περιοριστούν σε σημαντικό βαθμό τα έσοδά τους, παρότι τα έξοδά τους συνεχίζουν να «τρέχουν».

- Advertisement -

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ανάγκη του κάθε επιχειρηματία να επιτυγχάνει όλο και χαμηλότερες τιμές στην αγορά των προϊόντων για το κατάστημά του, μειώνοντας όσο το δυνατόν τα έξοδά του, όπως πάντα έτσι και τώρα, είναι απαραίτητη για την βιωσιμότητα της επιχείρησής του.

Ο κάθε επιχειρηματίας, λοιπόν, είτε πρόκειται για τον κλάδο της μεταπώλησης (όπως supermarket, mini market, περίπτερα, χονδρέμποροι κ.α.) είτε προέρχεται από το χώρο της μαζικής εστίασης και HO.RE.CA. (όπως καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια κ.α) καλείται να συνεργαστεί με μία εταιρεία χονδρικής πώλησης, που θα του δώσει τη «λύση» σε όλα τα πιο πάνω προσφέροντάς του όσον το δυνατόν χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα, χωρίς όμως αυτά να χάνουν την ποιότητά τους.

Στην Κύπρο εδώ και ένα χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία χονδρικής πώλησης «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία, να καλύψει τις ανάγκες του καταστήματός του, πραγματοποιώντας τις αγορές του ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία από επώνυμα προϊόντα, με χιλιάδες επιλογές σε είδη από όλα τα τμήματα, σε ασύγκριτες τιμές και με ωφελήματα!

Η αλυσίδα απευθύνεται σε πελάτες από το χώρο της μαζικής εστίασης, της HO.RE.CA και της μεταπώλησης οι οποίοι πραγματοποιούν τις αγορές τους, κινούμενοι πάντα στα δικά τους πλαίσια, αγοράζοντας τα προϊόντα που χρειάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους, χωρίς περιορισμούς και όρους στις ποσότητες αγοράς.

Πολλοί είναι οι επιχειρηματίες, από κάθε επαρχία της Κύπρου, που επιλέγουν την «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ», ως την εταιρεία χονδρικής πώλησης που τροφοδοτεί τις επιχειρήσεις τους έχοντας ως κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα των προϊόντων, τις απίστευτες προσφορές και χαμηλές τιμές καθώς και την άρτια εξυπηρέτησή τους.

Τι είναι αυτό που κάνει την «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» να ξεχωρίζει;

Οι επαγγελματίες επισκέπτονται ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο κατάστημα με άνετο χώρο στάθμευσης που λειτουργεί ως ένα πρωτότυπο ε μοντέλο αγοράς, «one stop shop», και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να βρουν όλα τα τμήματα ειδών που τους είναι απαραίτητα για την επιχείρησή τους, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία.

Έτσι αποφεύγουν τις μετακινήσεις από προμηθευτή σε προμηθευτή, αγοράζοντας όλα τους τα προϊόντα και στις ποσότητες που τα θέλουν, από ένα και μόνο κατάστημα, γλυτώνοντας το τρέξιμο και τις «πιέσεις» για την αγορά συγκεκριμένων ποσοτήτων.

Η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται από εξειδικευμένους υπαλλήλους οι οποίοι φροντίζουν να ενημερώνουν κατάλληλα τον πελάτη, τόσο για τα προϊόντα, όσο και για τις τιμές, ενώ είναι σε θέση να συμβουλέψουν τους επαγγελματίες για τις κατάλληλες κινήσεις που θα τους επιφέρουν τη μεγιστοποίηση του κέρδους τους.

Οι συχνά ενημερωμένες προσφορές και οι ασύγκριτες τιμές από μία τεράστια ποικιλία ειδών με περισσότερες από 20.000 επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα που κάνουν την «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» να ξεχωρίζει και γίνεται η νούμερο ένα επιλογή για τους πελάτες της.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοναδικών κωδικών σε μάρκες αποκλειστικής διάθεσης (private brands) με περισσότερα από 1.200 είδη, που συνδυάζουν την ποιότητα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές για να αύξηση στο περιθώριο κέρδους. Και το καλύτερο; Με το νέο Mobile App της «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ», ο επαγγελματίας μπορεί να ανατρέξει στο δεκαπενθήμερο έντυπο προσφορών, να ενημερωθεί για τις επιλογές των προϊόντων, να δημιουργήσει τη λίστα αγορών του και να βρει όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται.

Εάν συλλογιστεί κανείς ότι σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας η εταιρεία χονδρικής πώλησης «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ», έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας επιχειρηματιών της Κύπρου, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το καλύτερο μοντέλο χονδρικής πώλησης στην χώρα που αξίζει να επισκεφθείτε!

Που θα βρω την «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» :

Βρίσκεται στη Λεμεσό, στην οδό Μισιαούλη & Καβάζογλου 89 & Κώχ, 5290.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 25 833985 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του «Best Value» πατώντας ΕΔΩ. Μπορείτε επίσης να βρείτε το «Best Value» στα social media στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ