16η Ετήσια Αιμοδοσία της Leptos Estates

16η Ετήσια Αιμοδοσία της Leptos Estates

“Ο καθένας μπορεί να σώσει ζωές” ήταν το νέο σύνθημα που υιοθέτησε η Leptos Estates για την 16η Ετήσια Αιμοδοσία η οποία διοργανώθηκε από τη διεύθυνση και τους υπαλλήλους της εταιρείας σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας Πάφου (SEAD) και υποστηρίχθηκε από την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου IASIS.

Η Αιμοληψία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Ομίλου ΛΕΠΤΟΣ στην Πάφο με σκοπό την υποστήριξη της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου,ειδικά για την παροχή βοήθειας στους εργαζομένους της Εταιρείας και στις οικογένειές τους καθώς επίσης και σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη.

Η κ. Στέλλα Δελίτσικου στέλεχος του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου Λεπτός δήλωσε ότι: “Καθημερινά γίνονται μεταγγίσεις αίματος οι οποίες σώζουν ζωές πολλών ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Η δωρεά αίματος είναι καλό τόσο για την υγεία των αιμοδοτών καθώς επίσης και για εκείνους που το χρειάζονται. Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από καρκίνο, αιμορραγικές διαταραχές, χρόνια αναιμία, δρεπανοκυτταρική αναιμία και άλλες ανωμαλίες του αίματος ». Η δωρεά αίματος είναι γνωστή σε όλους ως η μητέρα όλων των δωρεών πρόσθεσε η κ. Δελίτσικου.