Τελετή βραβεύσεων από την ALTIUS INSURANCE

Τελετή βραβεύσεων από την ALTIUS INSURANCE

Σε μια βραδιά εορταστική, γεμάτη ενθουσιασμό, παλμό και αισιοδοξία – κατά την οποία τα πάντα τόνιζαν τους λόγους που κάνουν την Εταιρεία ξεχωριστή – η ALTIUS INSURANCE τίμησε στις 14 Απριλίου 2016, τους ασφαλιστικούς συμβούλους και το προσωπικό της για τις επιδόσεις ποιότητας και παραγωγικότητας τους το 2015.

Η ALTIUS INSURANCE επέλεξε να πραγματοποιήσει την τελετή βραβεύσεων της στον ιστορικό χώρο της  Πύλης Αμμοχώστου προσφέροντας στους προσκεκλημένους της μια ξεχωριστή και επιβλητική νότα. Η έναρξη της τελετής έγινε από την συμφωνική ορχήστρα νέων Κύπρου. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλάμβανε την παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου πρωτοποριακού σχεδίου Σύνταξης. Το Altius Επιλογές Πρόνοιας.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  «Τιμητική Διάκριση Αλτρουισμού» το οποίο απονεμήθηκε στον δότη μυελού των οστών, Διευθυντή καταστήματος Λευκωσίας, Μιχάλη Ιωαννίδη. Το βραβείο προβάλει την μοναδικότητα των ανθρώπων της ALTIUS INSURANCE στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης και συνοψίζει την ιδιαίτερη σχέση τους με τον ασφαλισμένο – μια σχέση ζωής.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ποιοτικό  καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της εταιρείας Δούκας Παλαιολόγος απονέμει το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον Μιχάλη Ιωαννίδη.