ΜΤΝ: Το Open Coffee επανέρχεται

ΜΤΝ: Το Open Coffee επανέρχεται

Τo Open Coffee Cyprus επανέρχεται στις 22 Νοεμβρίου με την υποστήριξη της ΜΤΝ φιλοξενώντας τον Χρύσανθο Χρυσάνθου, VC/Startup Business Development στην Amazon. Τo Open Coffee Cyprus θα διεξαχθεί στο Research and Technology Building του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ώρα 18:00.

Στo Open Coffee Cyprus, την καθιερωμένη συνάντηση της τεχνολογικής κοινότητας, ο Χρύσανθος Χρυσάνθου θα μοιραστεί την εμπειρία του στην Amazon, θα λύσει απορίες και θα δώσει συμβουλές για τη startup επιχειρηματικότητα σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν δική τους startup, με αφορμή το επερχόμενο Startup Weekend Cyprus.

Η ΜΤΝ είναι σταθερά δίπλα στις προσπάθειες της νέας τεχνολογικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου να αξιοποιήσει τις ιδέες της, να αποκτήσει δυναμική και εξωστρέφεια, στηρίζοντας τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες για τις startups: Με την υποστήριξη της πλατφόρμας του Open Coffee Cyprus, από την ύπαρξή του εδώ και δύο χρόνια, η ΜΤΝ αγκάλιασε την τεχνολογική κοινότητα, τη δικτύωσε, της έδωσε τους πόρους και το βήμα να εκφραστεί και να εμπνευστεί. Στη συνέχεια, υποστήριξε τον θεσμό του STARTup LiVE Cyprus, του πρώτου πανευρωπαϊκού τριήμερου θεσμού για την εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών, τη σύνδεσή τους με παράγοντες της αγοράς και τη μετατροπή μιας ιδέας σε πράξη. Στο STARTup LiVE Cyprus κατατέθηκαν 37 ιδέες, 24 τελικές παρουσιάσεις και οι νικητές κέρδισαν βραβεία-ευκαιρίες που τους οδήγησαν στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η startup FUNIFI διακρίθηκε στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό στο Βερολίνο και από εκεί κατάφερε να μπει στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό accelerator. Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα: Σήμερα, υποστηρίζει άλλη μια φορά την τεχνολογική κοινότητα με τη χορηγία του πρώτου Startup Weekend Cyprus.

Το Open Coffee είναι ένας διεθνής θεσμός που επιδιώκει τη δικτύωση προσώπων με κοινά ενδιαφέροντα, εμπνέει τους ανθρώπους με νέες προτάσεις, καλλιεργεί την καινοτομία και το επιχειρείν, διαδίδει τις νέες τεχνολογίες. Μέχρι σήμερα το Open Coffee Cyprus είχε εφτά συναντήσεις με συνολικά 1500+ συμμετοχές από το κοινό και 45 ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό.